rentetan pasal kepeningan entri sebelom ini..

elo elo elo..
aper khabarkah anda semua..??
saye harap anda semua sihat laa hendaknya...
post nih saye buat di'kerana'kan pasal post sebelom ini...
ya itu post ini..
klik elok elok tau..
kang tak dapat usya..
hohohoho..
so dengan tak kesiornyer saye pon ini laa membuka klass memasak topik lanjutan pasal alpha one..
nak tau lebih lanjut..
anda diberi dua pilihan..
hidup atau mati..??
klik perkataan lebih lanjut atau klik trus tajuk utama entri nih..heh
salah klik lambat laa loading dier..
buat laa pilihan ngan bijak ye..



tahniah..
anda sudah berjaya melangkah ke topik yang btol..!!
tepuk laa sikit abang/kakak/pakcik/makcik/mak mertua/pak mertua

dah dah dah..
jangan main main dah..
stop laa tepuk..
dah truskan scroll ke bawah ye..
 meh saye ceritakah ngan lebih lanjut ye..

Alpha One ialah sebuah pusat terapi yang ditunjangi oleh sebuah mesin yang bernama BI0s-9ooo..
kelebihan bios nih dia boleh melancarkan aliran darah..
kebanyakkan peyakit berasal dari darah..
seperti darah tinggi,kencing manis,kebas kebas dan lelain lagi..

benda alah nih laa yang dimalingkan dari pusat alpha one..
dan lagi syok..
manjung pecah rekod beb..
center yang first sekali dipecah masok..
bangga saye..
ok ok ok..
tak bangga..
tapi gembira jer..
sebab nama manjung naik sikit..
kpd abang juju..
bestkan manjung pemes..??
kah kah kah..

okey..
kiter serius balik eh..
kat pusat nih jugak kiter leh jumpa kekawan baru..
tapi yang nak jumpa same golongan tuh..
payah laa skit..
saye tak jumpa pon orang yang bleh diajak bersembang..
T_T..

klau korang tak paham jugak..
adoi..
tak tau laa..
mintak abg juju laa settlekan mereke nih..
nak join ker abg juju ke pusat nih..??
bukan taknak ajak lelain..
lelain jauh..
kang tak pepasal saye plaks dituduh menghasut korang..
tak pepasal pergi kemunting..
apasal kemunting..??
tah laa..
pandai pandai arr tanya pak yahoo atau uncle google klau nak tau aper yang ader kat
kemunting..
hahaha..

jauh daa melalut nih..
so..
baik laa berenti menulis sebelom korang semua boikot blog nih..
hohoho..
akhir kater..
selamat menjalani terapi ek....klau pergi
klau tak pergi..
masok web nih nak tau kat ner ader lagi..
percuma jer klau nak pergi lawat web dier ngan terapi dier..
yer..
percuma..!!
http:/youtube.com

klik jangan tak klik..
jangan terkejut..
bubye..

p/s:klau tak paham sile arr ambil kitab mencari jodoh supaya korang tak pusing bile bace entri nih..tak paham jer bukak kitab tuh trus carik ye..

hohoho..
sayonara..
tata..
blog comments powered by Disqus