Update:anak angkat

merujuk pada post ini..yela..post ini laa..pasal anak angkat..
hari tuhkan saye ader canang-canangkan pasal family saye nak ambil seorang anak angkatkan..kan...kan...??
so..
ari nih saye nak update laa pasal kisah yang sadis nih..
naper sadis..??
try click tajuk entri nih..




oleh kerana anda dah click tajuk entri nih..
maka saye nak laa kongsi kesedihan saye ngan anda semua kerana pengambilan anak angkat tuh TAK JADIK..
diulangi..
TAK JADIK...!!!
kenaper tak jadik..??
click arr read more..
j


pada malam sebelom di ambil anak tuh..
my mom call arr seorang babun manusia nih..
namanyar jaafar(bukan nama sebenar) untuk menolong kami untuk bertanyakan kpd
ibu yang memiliki anak tersebut..
maka berdesup laa si jaafar nih berjumpa dengan ibu yang ingin meyerahkan anaknyer kpd orang tuh..
selepas soal selidik..
maka sudah laa kami ketahui bahawa anak tersebut merupakan anak 'luar' dan takde orang nak lagi dengan baby tuh..

satu family terkejut..
kami ingatkan bahawa family si ibu tuh tak mampu tanggung keperluan si anaknyer itu..
selepas kami berfikir-fikir..
dan meminta pendapat dari semua ahli keluarga..(kecuali atok ngan opah)
maka kami pon bersetuju laa untuk mengambil baby tuh walaupun kami ketahui status nyer...

maka selepas tiu si jaafar pon pergi laa ke rumah si ibu tuh untuk mengambil baby tersebut..
maka pada malam itu jugak laa si jaafar nih ambil baby tuh..
Tapi yang SADISnyer..
si jaafar nih tros ambil anak angkat tersebut dan dier lansung takmau serahkan kpd kami..
what the food..??
kami dah amanahkan dier untuk mengambil baby tersebut dan menjaganyer sehingga kami datang pada keesokan hari nyer..
tapi dier berpaling tadah..
dier mau jadikkan baby tuh sebagai anak angkat nyer sendiri..
alasan dier:baby tuh comel..
WTF..!!?
punya laa kecewa mama selepas tau si jaafar nih berpaling tadah..
dan yang lebih sadisnyer..
si jaafar nih merupakan sepupu kepada adik ipar mak saye..
bile pakcik saye nih tau jer..
dier kater nak kasi pecah kepala si jaafar nih...kot
tapi mama kater takyah laa..
mama pon cuba laa call si jaafar nih berulang kali..
tapi dier lansung tak angkat...
perangai macam hell btoll..
pada malam esoknyer..
mama kater tuh kali terakhir dier akan talipon si jaafar nih...
tapi dier lasung tak angkat..!!
mama kater dier dah frust giler babeng dah..
dier kater pasni klau ader orang nak kasi anak angkat..
mama taknak dah..
mama kater ckup laa 2 kali frust..
mama taknak dah frust lagi dah..
even my aunt suh mama bersabar sementara dier carikkan anak angkat yang lain..
mama tolak jugak..
agaknyer dah kecewa abis laa..

p/s:saye ingin meminta maaf kpd kak eykameow,MagicLocker dan cybernatic88 sebab tak boleh tunaikan janji untuk letak pix baby tuh..saye takleh tunaikan janji saye..saye minta maaf sangat sangat kepada kak semua orang..
saye pon sedih ngan hal nih..
sebab tuh saye kecewa berhari-hari tuh..
T_T
blog comments powered by Disqus