goodbye 2009 and welcome 2010..!!

assalamualikum dan selamat sejahtera saya ucapkan kepada  akim 7A(hehehe..),para pengagum,para penkomen dan kepada para pembaca senyap..tujuan saya menulis surat ini ialah saya ingin mengucapkan selamat tahun baru kepada anda semua..yee..pada malam tahun baru ini mesti ramai sudah membuat azam tahun baru..takpon sambung balik azam tahun lepas yang terbengkalai..hoho..ader orang buat azam nak jadik lebih kaya..lebih tinggi..lebih putih..tapi semua azam nih bagi saye tak luar biasa..yang luar biasa saye pernah dengar dari kawan saye ialah dier nak jadik lebih pendek..WTF..??giler ker..??pas saye tanya dier.dier kater dier takot jadik tinggi sebab dier tuh gayat..kah kah kah..yang paling menyentuh hati saya ialah azam sesorang yang ingin berubah daripada gay ke lelaki normal..betol saya ader kawan gay..tapi saya nih takde pon nafsu dekat dier..sumpah..saye nih jenis lesbian..kah kah kah..tak paham lawak saya..??sah laa anda nih dari golongan manusia yang pernah koma 40 tahun lamanya..

okey laa..dari saya merepek meraban lelama..meh laa saya tuliskan peristiwa yang saya alamai sepanjang tahun 2009 nih..anda semua dijemput untuk menatapnya yer..


bila kekanak riang dilepaskan bercuti -monolog

assalamualikum dan selamat malam kpd semua yang sedang membaca entri yang tak seberape panjang nih..
hohohoho..
sebenarnya saye tengah tulis entri nih dengan keadaan yang macam dalam medan peperangan tau...
dalam bilik yang sedang saye duduk skang nih tengah beperang nih..
tensen woo..
ape-ape pon saye akan update kisah saye yang tak beronline selame 168 jam(rekod baru nih weh..!!)
tapi...

PMR...

sesungguhnya saya didalam mood ketakutan sebab relust PMR akan keluar pada tarikh hari ini pada pukul 10 pagi.
saya tak dapat ke sekolah sebab berada di rumah saudara..
saya sungguh takut hendak talifon ke sekolah untuk tahu pasal keputusan saya..
saya rasa saya buat semua salah...
maths kemana..
bahasa melayu kemana..
bahasa inggeris kemana..

klau saya tak update pasal PMR saya..
maksudnya keputusan saya teruk..

sdih teramat..

sedih sedih sedih...

sekian..

short notice burn II

salam..
maaf laa entri nih pendek..
tapi sebab saye kekurangan masa..
saye terpaksa tulis secara babas..
dunt salahkan me..
salahkan ibubapa daku yang wat short notice tetang nih..
nanti pepehal saye akan update lagi pasal hal ini..
hohohoho

p/s;kpd saudara dawie maafkan daku kerana lewat hantar karang tuh..
 masa sangat jeles denganku..
sori semua maybe saye akan offline lame skit..
sori hakim kerana tak dapat berpeleseran ngan ko..
saper nak bepeleseran ngan saye kat KL sangat laa dialu alu kan..
just bubuh komen kat bahagian bawah nih jer pastu bubuh wang belanja yang bakal anda beri kpd saye..
penting tuu..
uhuk uhuk

Pertandingan di blog Lord zara..

salam dah selamat pagi diucapkan kpd anda semua..
klau anda membace post ini pada waktu petang..
maka selamat petang laa saye ucapkan..
klau membace pada waktu malam pula..
selamat malam diucapkan..
klau bace waktu subuh pulak..??
selamat sembahyang subuh diucapkan...
hahaha..
tujuan entri nih ditulis ialah disebabkan saye ingin meyertai pertandingan yang dilakukan oleh cik lord zara nih..
syarat dier senang jer..
takyah jadik follower..
takyah belanja mkan..
takyah itu ..
takyah ini..
just kasi nama kat gorila teddy bear dier dan kasi slogen jer..
takpe..
untuk menamatkan mukadimah yang pendek tapi panjang nih..
meh saye jawab soklan dier...


Diari aji acap2405 yang pemalu.

asalamualikum..
dan kabere semua..
sihat ker..??
hohoho..
sian anda anda semua..
kene tinggal oleh saya tanpa dikhabar anginkan kpd anda..
hohoho..
sesungguhnya bukan saye taknak kasitau anda semua..
tapi line tenet pada masa itu yang sungguh mengharukan megecewakan saye..
T_T

so..
bile dah dapat online nih..
moh laa kiter dengar tuan blog nih nak bercerita pasal cutinya..
jom laa sambung dari episod yang lepas lepas