goodbye 2009 and welcome 2010..!!

assalamualikum dan selamat sejahtera saya ucapkan kepada  akim 7A(hehehe..),para pengagum,para penkomen dan kepada para pembaca senyap..tujuan saya menulis surat ini ialah saya ingin mengucapkan selamat tahun baru kepada anda semua..yee..pada malam tahun baru ini mesti ramai sudah membuat azam tahun baru..takpon sambung balik azam tahun lepas yang terbengkalai..hoho..ader orang buat azam nak jadik lebih kaya..lebih tinggi..lebih putih..tapi semua azam nih bagi saye tak luar biasa..yang luar biasa saye pernah dengar dari kawan saye ialah dier nak jadik lebih pendek..WTF..??giler ker..??pas saye tanya dier.dier kater dier takot jadik tinggi sebab dier tuh gayat..kah kah kah..yang paling menyentuh hati saya ialah azam sesorang yang ingin berubah daripada gay ke lelaki normal..betol saya ader kawan gay..tapi saya nih takde pon nafsu dekat dier..sumpah..saye nih jenis lesbian..kah kah kah..tak paham lawak saya..??sah laa anda nih dari golongan manusia yang pernah koma 40 tahun lamanya..

okey laa..dari saya merepek meraban lelama..meh laa saya tuliskan peristiwa yang saya alamai sepanjang tahun 2009 nih..anda semua dijemput untuk menatapnya yer..





-Jan
=terpaksa pindah kembali ke daerah manjung dan bersekolah di sekolah lama..sesungguhnya saya gembira bersekolah disini..
=tuisyen di tempat lama kembali iaitu PUSAT TUISYEN CEMERLANG BESTARI..kenape saye onkan caps lock..??sebab dier best..(alasan hampeh..)

-Feb
=start dapat dah musuh...adoiyai..rekod baru nih..klau dulu bulan jan dah dapat dah..tul tak afiq gemok..huhuhu..yang bestnya musuh nih musuh lama..cilanat giler..

-Mac
=takde benda yang menarik untuk dibahankan..T_T

-April
=tak silap saye bulan nih saye ader peperiksaan bulanan..dan saye langsung tak ambil kisah pon..dah sebagai hadiah..pen merah telah terlekat kat buku rekod markah..T_T

-Mei
=sambut burfday yang ke 15 bersama keluarga kat restoran the ship.kat kl..sedap woo..ader satu ketika tuh mama pesan arr menu bernama T-Bone..sekali saye salah dengar saye dengar macam TIMUN..abis kene bahan..cilakak..T_T

=sambut burfday sekali dengan papa sebab papa lahir sehari je lambat dari saye..eh..??same bulan..tapi lain tahun..papa lahir tahun 196* manakala saye lahir tahun 1994..hohoho

-Jun

=takde pape sebab saye tak ingat langsong..xP

-Julai

=sambut burfday mama..yang bestnya ader sekali opan dan atok kat manjung nih..elok dah beli kek semua..sekali ingat nak wat majlis tiup lilin sekali..sekali hulur mama langsung tak tiup..fuh..aper kes..??pastu mama pon cakap arr..'Atok marah kalau sambut burfday tiup tiup lilin nih..'giler malu..macamaner laa leh lupekan atok kat situ..pastu bile pandang muke atok jer muka kelat giler..sah marah nih..hampes tul..sesia jer usaha..T_T

-Ogos
=ader ujian dan lagi sekali..merah..T_T..start dari titik nih orang dah tak kisah lagi pasal pelajaran..orang lain sibuk berlajar..saye sibuk bermalasan..dan pada waktu ini laa saya punya ketagihan dekat internet makin memuncak..gila baca blog..gile main game travian..gile facebook..dan gila sewaktu dengannya..tapi saye tak gila mental tau..

-Sept
=ader peperiksaan percubaan..teruk..waktu nih dah start kenal cc daa..uhuk..maksud saya dah start kenal game kat cc..kene dipengaruhi oleh kekawan..saper leh tahan bile kekawan asyik simbang pasal game..orang pon nak gak join..ahakz..tapi tak lame arr lepak cc..bising..

-Oct

=bulan ini saya punya blog telah lahir ke dunia maya..yahoo..gabreza acap..saye telah targetkan untuk menjadik seperti cik chokilala,bro rjuna atau semua otai blog yang lain..respect giler..

-Nov

=bulan carik keje..carik punya carik..hampeh tak dapat..kecewa..

-Dis

=bulan bercuti..pergi bercuti ke KL ngan pd..mandi pantai..syok abis laa..lepak rumah sedara..tengok wayang..gi hotel..opss..takleh cerita banyak..kang dalam episod dua kisah percutian baru leh cerita..hohoho

=kene ambil result keputusan pada bulan nih arr..huh...bayangkan..pada malam sebelom ambil keputusan baru laa rase takot..klau tak..hampeh..saye dapat 3a4b1c ..saye tak bangga..tapi nih laa hasil saye yang tidak belaja..hehehe..ok kot..bagi budak yang tak belaja lansung..

okey laa..
cukup laa sepintas lalu pasal kehidupan saya sepanjang 2009 nih..
bukan aper..
saya tak mau semua kenangan nih pergi bergitu aja..
T_T

dan kepada kekawan kat semua sekolah yang saya pernah pergi..
saya ingin meminta maaf kepada anda semua..sebab maybe saye pernah sakitkan hati anda..
tapi jikalau anda sakitkan hati saya..
saya akan mempulaukan anda..
biar arr saya berkeseorangan dari berkawan dengan orang yang tak menyenangi kehadiran saya..
takyah arr perli perli..
klau meyampah kater arr awal awal so senang arr korang nak luputkan bookmark web ko tuh..
opps..
termarah sudah..
hehehehe

anyway..

HAPPY NEW YEAR TO ALL..!!


Itu saje yang ingin saye sampaikan didalam post ini..hehehe..selamat MAAL HIJRAH diucapkan juga kepda umat islam..bulan islam jangan kita lupakan juga..
hehe..
sekian..

pecah kaca pecah gelas..
dah bace harap balas..(komen arr tuh..ahakz..)

yang benar,
acap2405

p/s:sebenarnya saya tidak online disaat ini kerana lepak di lumut waterfront..usya fireworks..saye telah berjaya hasilkan autopost yang telah diajar oleh bro unwanted..salah seorang otai blogger..hehehe




blog comments powered by Disqus