Pertandingan di blog Lord zara..

salam dah selamat pagi diucapkan kpd anda semua..
klau anda membace post ini pada waktu petang..
maka selamat petang laa saye ucapkan..
klau membace pada waktu malam pula..
selamat malam diucapkan..
klau bace waktu subuh pulak..??
selamat sembahyang subuh diucapkan...
hahaha..
tujuan entri nih ditulis ialah disebabkan saye ingin meyertai pertandingan yang dilakukan oleh cik lord zara nih..
syarat dier senang jer..
takyah jadik follower..
takyah belanja mkan..
takyah itu ..
takyah ini..
just kasi nama kat gorila teddy bear dier dan kasi slogen jer..
takpe..
untuk menamatkan mukadimah yang pendek tapi panjang nih..
meh saye jawab soklan dier...




tugasan 1
(kasi nama pada patung beruang dier)
::fedy lord,lady vivian,miss tedi,white neutron(boleh ker nama nama berdasarkan ilmu sains nih..??)

tugasan 2
(berikan 5 sebab kenape saye lawat blog lord zara) ::

sebab pertama(sebab baik baik..)
kerana cara penulisan beliau yang sempoi..

sebab kedua(sebab baik baik..)
kerana caranya yang ingin melihat bahasa melayu kekal sebagai no.1

sebab ketiga(sebab tak baik)
tajuk entri beliau yang memeningkan kepala untuk ditafsirkan..
dalam sungguh maksud dier..tak tercapai ruangan norma otakku..

sebab keempat(sebab tak baik..)
kerna cara beliau yang agakz kejam mengutuk orang..
auuww...
hoho

sebab kelima(sebab dengki)
kerana asyik asyik nama dier jer yang keluar dalam top post kat IMCurtain..
jeles tau..

sebab keenam(sebab kutuk)
kerana terlampau banyak orang yang dier sayang ngan cinta..
saye kira ader dalam 30 lebih jugak..
ish ish ish..
banyaknya..

tugasan ketiga
(pilih entri yang paling menyengat pada pandangan saye..)
entri yang menyengat pada pandangan ialah entri yang dier tulis pasal diri saye yang seksi
entri nih membuatkan saye begitu teruja untuk meneliti muke lord zara dengan lebih lame..
dua wajah yang berbeza..
tapi satu jiwa yang sama..
split personaliti ker aper..??
pastu bile tiba bahagian p/s tuh..
baru saye tau ader perkataan sinikal..
hoho..
tukar ar ke blog pendidikan atau wat arr blog baru..
sesi berbahasa melayu bersama cikgu cikgi zara..
lalala
pastu bahagian about me tuh..
bleh plaks kekadang lupe jantina diri..??
nampaknya kene gantung laa mycard kat leher..

tugasan keempat(kasi slogan memuji yang melambung ke langit kaw kaw punya)

 "Selamat Ulang Tahun Pertama Dunia Sebelah Zara. Dunia ini memberikan altenatif untuk menatap kisah seorang cikgu.bukan mudah untuk menjumpai cikgu yang merupakan blogger.cikgu saya pon tak macam nih
(ckup 20 perkataan)
((naper sikit sangat perkataan yang dibenarkan.?penat tau pikirkan slogan nih..))

Photobucket

yang nih merupakan banner untuk mengesahkan tiket kemasukkan ke kontest nih..
saje jer show off kat sini dulu..
hohoho

sekian..

p/s:pasni orang ingat nak join plaks pertandingan yang dibuat oleh oh!dawie
harap leh bertahan laa pasni nak wat karangan laks..
blog comments powered by Disqus