ader benda saya nak kasitau..

hohoho..
assalamualikum kepada umat islam dan selamat sejahtera kepada bukan islam saye ucapkan..
sudah masuk tahun baru maka bakal bermula laa kisah yang baru..cinta yang baru(bagi yang putus laa..)rumah baru(bagi kes orang yang kene kick dari umah sewa sebab liat bayar sewa....)kawan baru..hari baru..dan..entri baru..hehehe

tujuan saye tulis entri nih kerana saya ingin mengumumkan beberape perkara yang berlaku atau bakal berlaku pada diri saye nih..

first.
saye ingin mengucapkan terima kasih kepada cik lord zara kerana telah pilih saye memenangi contest yang dibuatnya..itu first time cik lord zara membuat contest manakala tuh laa first time saya menang contest..tapi nih second time saye join..first contest yang saye join ialah di blog cik amoi pasal pertandingan hari jadi gakz..eh..same arr..dua dua sambut burfday cuma yang disambut jer lain..hohoho..tq tq tq

second

untuk pengatahuan semua pembaca..blog ini sudah ada lagi seorang penulis baru yang bernama akim..walaupon dier nih still baru dalam dunia maya dan taktau cara nak chat dari email yahoo(kah kah kah)..tapi cara penulisan dier best gakz..kenape saye leh pilih dier jadik geng saye..??dier ader bayor rasua ker kat saye..??takpon dier dah membuat aksi pujuk rayu..??tidak..tidak..itu fitnah semuanya..saye sendiri yang ingin menjadikan dier seorang penulis blog..tegar..kot

third

seperti semua sedia maklum..tarikh 4 januari sudah semakin hampir..kenapa ngan tarikh tuh..kepada orang yang ader kawan,anak,sedara,anak sedara,cucu,cicit,piut dan semuanya yang masih lagi dibawah umur 18 tahun..tau arr aper makna tarikh tuh..anda taktau..meh saye kasitau..tarikh tuh bermaksud saye dah kene pergi ke sekolah balik..huhu..kenapa laa cuti pendek sangat..kan elok ader lagi sebulan cuti..kata kawanku..yela..sebulan cuti tuh dier rase stress jer..sebab tuh result PMR dier..kepada anda semua..jangan arr tanya result saye..saye dah kasitau dah..dan saye takkan kasi tau lagi..sebab malu..hehehe..nak tau pandai pandai arr carik..saye dah post dah..dan saye ingin memberitau maksud saye dalam point nih..saye takleh dah online sekerap macam sekarang..huhu..kepada blogger yang masih bersekolah..tau arr aper konflik dier kan..??

four

kepada semua pengunjung blog ini..terima kasih saya ucapkan..sudah 2 tahun saya bertapak disini.
yela..2009 ngan 2010..dah jadik 2 tahun..secara teknikal arr..secara khususnya..blom lagi..lambat lagi tarikh lahir blog nih..bulan sepoloh..dan saye sebenarnya still lagi baru dalam arena blogger di malaysia nih..sekiranya terdapat orang yang ingin menegur saye..silakan..saye akan terima ngan hati terbuka..dan sekali lagi..saya ingin minta maaf..

p/s:huhu..taktau arr pasni bleh ker tak tulis entri baru..yela idea kering..bile nak tulis sesuatu entri..dah ader orang tulis..saye tak akan tulis kembali aper yang orang dah tulis..tak syok arr..klau benda tuh boleh dikupaskan..baru saye tulis..hehehe

p/s/s:kepada kim..kami tunggu karya ko yang pertama..rajin rajin arr tulis eh..gud luck

p/s/s/s:nih first time saye tak gunekan jump break..hoho
blog comments powered by Disqus