kontez di blog encik fye..

anda mau wang sebanyak 50 hinggit sebagai belanjawan untuk topup..??
kini anda bleh merebutnya dengan saye dekat blog encik fye diblognya..hehehe
saye sebenarnya saje saje jer join..
buat isi mase lapang sambil try isi dompet..
duit saye kebanyakkannya dah kene pau oleh mama untuk dimasukkan ke dalam bank..
kenyang dah akaun bank saye..
tapi tak buncit arr..
bile nak buncit pon tak tau arr..


cara anda nak join dalam kontez ini senang jer..
semudah menelan ABC sebijik sebijik..hehe
malas ckap banyak..
korang bace jela syarat kat bawah nih yuk..hehehe..
syarat dier ialah:


1. Mula – mula korang follow profile Twitter atau add Facebook sebagai dibawah sebagai kenalan korang.

2. Then sementara korang menanti di approve kan sebagai rakan(facebook), korang haruslah mempromosikan peraduan ini dilaman blog korang dengan membuat pautan (link) kepada “blog” ini. Terpulang kepada kreativiti korang untuk promosi peraduan ini asalkan tidak menggunakan perkataan lucah atau mencarut.

3. Akhir sekali, korang kirim URL link promosi korang,nama penuh serta URL profile untuk disemak. Kepada saya samada korang komen jer kat ruangan bawah ni atau E-mail kepada frantic409@yahoo.com .

4. Sekiranya korang di approved sebagai kenalan (facebook) bermakna korang sudah menyertai peraduan ini.

5. Peraduan ni akan berakhir apabila jumlah followers atau kenalan mencecah 150 orang dan nama pemenang akan dihubungi apabila telah dipilih (5 orang).








cara pemenang dipilih ialah seperti berikut....:


• Kreativiti cara korang mempromosikan peraduan ini. Samada di blog atau cara lain korang mempromosikan peraduan ini

• Jumlah rakan yang dibawa bersama (pengikut) menyertai peraduan ini

• Respond yang menarik tentang peraduan (komen pada wall, jumlah tweet dikira).



sebelom join kontez nih..pastikan anda anda dan anda semua telahpon membuat request sebagai follower/friends kat encik fye punya twitter ngan facebook




well..senang kan...seperti kater saye..semudah mengeja abc secara terbalik..hehehe..
encik fye..
nih kiranya saye dah join arr kontez nih kan..??
kan kan kan..??


sekian,
tamat laa sudah iklan merangkap isi entri nih..heh..


p/s:sebenarnya nih versi lain..versi kontez yang awalnya yang panjang lebar saye dah terdelete..sedih tul..T_T..sori sebab entri nih pendek..
blog comments powered by Disqus